Vedonvälittäjät » Sportingbet

Sportingbet

Sportingbet eurooppalainen peliyhtiö, joka tarjoaa suomalaiselle vedonlyöjälle varteenotettavan palvelun. Sportingbet toimii myös nykyisin esimerkiksi englantilaisseurojen Tottenham Hotspurin ja Leeds Unitedin virallisena sponsorina.

Rahansiirrot Sportingbetille onnistuvat mm. luottokorteilla ja nettilompakoilla, kuten Moneybookersilla ja Netellerillä. Varsinaisia suoria verkkopankkitalletuksia ei toistaiseksi löydy valikoimista.

Sportingbetillä on kotimaiset pankkitilit Sampo Pankilla ja Nordealla, joten suomalaisten rahansiirrot onnistuvat myös nopeasti tilisiirrolla.

50 euron ilmaisveto uusille pelaajille

Sportingbet tarjoaa uusille asiakkailleen 50 euron ilmaisvedon. Saat ensimmäisen vetosi panosta vastaavan ilmaisvedon (max. 50€) lyötyäsi ensimmäisen vetosi (minimikerroin 1.20). Ilmaisveto maksetaan pelitilillesi 24h kuluessa ensimmäisen vedon päättymisestä.

Ilmaisvedot maksetaan asiakkaiden pelitileille "winnings only" -periaatteella (panosta ei palauteta), ja ne tulee kierrättää 1x millä tahansa sportsbookmarkkinalla ennenkuin mahdolliset voitot ovat nostettavissa.