Vedonlyönti & veikkaus
Tee enemmän rahaa vedonlyönnillä

Kerroinvertailu - voita vedoillasi enemmän

Tehdään alkuun oletus: avasit tämän artikkelisivun, koska et ole vielä käyttänyt kerroinvertailua osana vedonlyöntiäsi. Olet todennäköisesti voinut menettää jo satoja tai tuhansia euroja ilman tätä työkalua osana vedonlyöntipakkiasi.

Kerroinvertailulla tarkoitetaan eri vedonvälittäjien samaan peliin antamien kertoimien järjestämistä suuruusjärjestykseen. Kun olet löytänyt haluamasi pelikohteen ja merkin kyseiseen kohteeseen, haluat luonnollisesti myös voittaa vedollasi mahdollisimman paljon rahaa?

On siis järkevää etsiä isoin mahdollinen kerroin, jolla saat panoksesi takaisin voittaessasi. Vedonlyönnillähän yleensä tavoitellaan rahan voittamista ja voittojen maksimoiminen on aina fiksua. Ja tätä fiksuutta kannattaa harrastaa pelistä riippumatta, aina pitkävedosta tulosvetoon ja erilaisiin monivetoihin.

Kolme kovinta saittia kerroinvertailuun

Kerroinvertailua tarjoavia nettisivuja löytyy tällä hetkellä muutamia kymmeniä. Esittelemme sinulle ohessa kolme parasta saittia tähän tarkoitukseen.

Betbrain

Suomenkielisillä nettisivuilla varustettu Betbrain on ehdottomasti ykkösvalinta kertoimien vertailun apuvälineeksi suomalaiselle vedonlyöjälle. Betbrainin selkeiltä sivuilta löydät lähes 200 eri vedonvälittäjän kertoimet, eli käytännössä lähes koko maailman kerrointarjonnan.

Txodds

Aiemmin Tip-Ex -nimellä tunnettu Txodds.com on simppeli työkalu kerroinvertailuun. Sen avulla voit seurata myös esim. kerrointen vaihtelemista (market moves), jonka avulla voit bongata myös uusia potentiaalisia vetokohteita.

OddsOddsOdds

OddsOddsOdds.com on saksalainen kerroinvertailusaitti, joka on hieman suppeampi tarjonnaltaan kuin kaksi aiemmin esiteltyä vaihtoehtoa. OOO:lta löydät kuitenkin kaikki suosituimmat kohteet ja bookerit, mutta kaikkein ammattimaisimmille vedonlyöjille sitä ei välttämättä voida suositella.

Yhteenveto

Toivottavasti aloitit kerroinvertailun osana vedonlyöntirutiiniasi tämän artikkelin myötä. Et ehkä ole vielä avannut uusia pelitilejä bookereille, joihin törmäsit etsiessäsi korkeimpia kertoimia. Ei hätää! Yleensä riittää, kun sinulla on tunnukset noin kymmenelle suosituimmalle pelisaitille. Ohessa listaamme näistä viisi esimerkkiä. Eli pelitiliä avaamaan, mikäli sellaista ei sinulta jo löydy!